Informatiebijeenkomst zonnepanelen op bedrijfsdaken 6 september

Wilt u (ook) profiteren van de voordelen van zonnepanelen op het dak van uw bedrijfspand zónder dat u zelf hoeft te investeren? Of wilt u wel investeren in duurzame energie en hier een goed rendement op behalen? Hulp bij de aanpak nodig? Kom dan op 6 september naar de informatiebijeenkomst van het gezamenlijke zonne-energie project. De bijeenkomst is om 16.30 uur in Hotel Den Burg. De informatiebijeenkomst is een samenwerkingsverband tussen de gemeente Texel, INNOFUND & ECONNETIC. Door krachten te bundelen kan maatwerk geleverd worden voor zowel kleine als voor grote bedrijfsdaken.

U wordt als ondernemer volledig ontzorgt. Zowel de subsidieaanvraag, het technisch onderzoek, de financiering, de ontwikkeling en het beheer kunt u uit handen geven. Doordat meerdere bedrijven tegelijk zonnepanelen aanschaffen, profiteert iedereen van fors lagere aankoopkosten en wordt het project rendabel. Ook kunt u kiezen of u zelf wilt investeren of niet. Tijdens de bijeenkomst op 6 september hoort u hoe zonne-energie aantrekkelijk is voor u als ondernemer. Samenwerking, het aantrekken van externe financiering en de benutting van subsidie zijn daarbij essentieel.

Hulp bij subsidieaanvraag

Tijdens de informatiebijeenkomst wordt besproken welke optie voor u het meest rendabel is. Mocht u geinteresseerd zijn, dan kunt u dit direct aangeven. Dit verplicht u verder tot niets. U krijgt een bezoek van een adviseur van ECONNETIC of INNOFUND en met hem of haar maakt u afspraken over het verdere verloop van het project. In een eerdere fase zijn al verschillende ondernemers gestart met dit project. Bij hen wordt nu gewerkt richting de realisatie.

Bent u erbij?

Wat: Informatiebijeenkomst Zonnepanelen op bedrijfsdaken
Wanneer: Woensdag 6 september om 16.30 uur
Waar: Hotel Den Burg
Waarom: Een kans voor u: duurzaam ondernemen én geld verdienen met uw dak
Instap eisen: Minimaal 150 m2 dakoppervlakte

Aanmelden voor de informatiebijeenkomst kan door een e-mail te sturen naar . Kunt u niet aanwezig zijn, maar heeft u wel interesse? Stuur dan een e-mail naar .

Gemeente Texel's portrait
Gemeente Texel

 

T. 14 0222 (zonder netnummer)
E.
I. www.texel.nl