Bijeenkomst energiebesparing en duurzaam wonen

Woensdag 17 mei a.s. is een informatieavond in het gemeentehuis van in Den Burg voor inwoners die geïnteresseerd zijn in energiebesparing en duurzaam wonen. Veel woningeigenaren zijn bezig met het verduurzamen van hun eigen woning. Ben u benieuwd welke mogelijkheden er zijn voor uw woonsituatie en waar u het beste mee kan beginnen? De gemeente Texel organiseert samen met het Duurzaam Bouwloket een informatieavond energiebesparing en comfortabel wonen. Iedereen is van harte welkom vanaf 19:00 in de raadzaal van het gemeentehuis, Emmalaan 15 in Den Burg.

Ter voorbereiding op de bijeenkomst zijn medewerkers van het Duurzaam Bouwloket Den Burg in gegaan om energiescans met infraroodbeelden te maken van de meest voorkomende woningtypen. Aan de hand van de resultaten zijn er maatwerkadviezen opgesteld voor elk woningtype. De resultaten worden tijdens de avond gepresenteerd en aanwezigen kunnen de maatwerkadviezen inzien. Deskundige adviseurs zullen de kennis over energiebesparende maatregelen delen door de ins en outs te behandelen tijdens diverse workshops.

Aanbod lokale bedrijven

Tijdens de bijeenkomst wordt er een aanbod gepresenteerd van diverse duurzaamheidsmaatregelen. Dit aanbod is in samenwerking met lokale bedrijven speciaal voor u geselecteerd. Na afloop van de bijeenkomst kunt u aangeven in welke maatregelen u eventueel geïnteresseerd bent.

Aanmelden

Ben u van plan de avond te bezoeken? Meld u dan aan door te mailen naar , onder de vermelding van uw postcode en huisnummer. Wilt u alvast wat informatie over energie besparende en duurzaamheidsmaatregelen? Neem dan een kijkje op de website www.duurzaambouwloket.nl/texel of www.texelgeeftenergie.nl

Gemeente Texel's portrait
Gemeente Texel

 

T. 14 0222 (zonder netnummer)
E.
I. www.texel.nl